Planer och sånt

augusti 21, 2014 0 av Jess

Hejsan nu ska vi se om detta funkar, jag har lite strul med min sid för tillfället.
Inte nog med att jag varit dunder förkyld så strular den men , men det är väl en piss i rymden.
I Tisdags låg jag och sov hela dagen som en liten puppa med kläder på och två duntäcken så skönt.

Laddade upp för att köra ett PT pass med Pt Kenny ”strävan” igår, han kollade på min teknik och mosade på med massa vikter han insåg att jag var starkare än jag själv trodde så vi kör på den linjen… Det känns bra efter så kort tid med styrketräning, en del av mitt mål är att bli stark och lyfta tungt så det är bara å köra .
Fast det viktigaste av allt är att sätta teknik så klart och de är sånt vi övar övar på men vi ökade på rätt bra i dom övningarna jah behärskar 🙂 nästan alla wihoooooo vad kul.
Nu ska jag snart ner och köra igenom det passet vi nosade på igår och TA I det kommer bli skillnad från innan.
Lika bra att köra nu när alla små detaljer sitter i huvudet från gårdagen.
Vi gick även igenom kosten och styrde om vissa saker, nu känns det kanon och hållbart…
Enormt laddad, matlådor har jag nyss fixat för resten av veckan. Tack till Kenny för att du tror på mig…. Eller ja, VI TROR på mig dom du sa. 🙂

Jag har nyss anmält mig till en Hälsoinspiratörs kurs som lite påbyggnad till min kost utb jag har gått så i November ska jag gå den , ser fram emot det och lära mig för att så småning om (i framtiden kunna föreläsa) .
Öva öva lära lära

Kram på er nu ska jag iväg .

IMG_1126-0