Söndag!!

augusti 18, 2014 0 av Jess

Kanon bra start på dagen… ”Morgonträning” trots att jag inte kunnat sova eftersom smärtan kommit tillbaka… (Jag hade ont och problem med höftböjaren innan sommaren) det måste tyvärr vara Bodycombat passet i tisdags som orsakat smärtan igen, det gör mig ledsen eftersom min rehab gått såååå bra i sommar utan någon smärta och utan sån träning. Men nu poff tillbaka och det måste vara det. Sån otur jag som älskar Bodycombat passet , det är det ROLIGASTE och en träning som skulle passa in i mitt upplägg.
Nå väl… Jag tänker vara smart träna träna träna styrketräning så kommer jag bli stark så jag kan varar med igen.
Jag körde igenom mitt benpass med Dessan i dag det kändes kul att köra igen . Smärtan avtog lite när jag värmt upp men vad säger man…

IMG_9351.JPG
För övrigt då har jag busat med barnen i dag och haft två kunder på kostrådgivning. Det är så kul att få kunna hjälpa folk i rätt riktning mot bättre hälsa oavsett om jag är klar eller inte så ger jag folk en länk åt rätt håll samtidigt som jag själv motiveras och övar kunskaper.

IMG_9354.JPG nä nu har jag skrivit detta i lägg i två timmar och somnat 10gg så det är nog dags att ge up

Kvällspromenaden blev ganska så så smärtsam…. Men 7km fick jag in.
Nu blir det vila från benövningar 1 morgon . Kram

IMG_9363.JPG