Bodycombat/tillbaka/hemsidan

augusti 13, 2014 2 av Jess

IMG_9163.JPG ÅH så jobbigt det var Phu… Det märks att jag inte rört mig som innan. Två månade sen jag fick Bodycombat förbud men nu är jag på gång. Älskar det så jag ska försöka få in mina 3 pass styrka 1pass Bodycombat och ett pass spinning i veckan plus dagliga promenader men jag ökar successivt då jag tappat från att jag skadade mig. Passen gårdag till men promenaderna bygger jag på.
Igår blev det god lax med sås på
kvarg
Röd rom
Hackad rödlök
Citronpeppar
Vitpeppar

I dag blir det ett överkroppspass sen en myskväll med barnen efter skolan.

IMG_9142.JPG
Gå gärna in och titta på hemsidan vi bygger med till körbaraköör med hjälp av Mattias Kallio på www.webbigt.se

IMG_9164.PNG klicka HÄR för att komma till sidan.

Ta vara på din dag!