Blogg

Uppdatering

En uppdatering från min semester i skara/Skövde.
Vädret har varit fantastiskt bra.
Lite för hett i går speciellt för backträning men vi slet och alla var så grymma.
Svetten sprutade och det brände.
Riktigt kul att uppslutningen bar så ofattbart bra trots några sista minuten avhopp.
Det bästa är att jag inte har ont alls (i mitt höft/bäcken/rump parti. Det har gett med sig med bra stretch och vila riktigt skönt (för en månad sen var jag så överansträngd att jag inte kunde gå efter ett träningspass).
Men jag var helt veck igår vätskebrist backträning, lunch, bad och en trevlig eftermiddag/kväll med Slejman, Maria och alla barn..
Nu ska jag hemåt ladda med dunder pass med Pt Kenny , hjälpa några med kostrådgivning , event med några sponsorer sen slottet på Tisdag kväll för en onsdag med förberedelser inför HÄLSOCAMP2 Så mata vecka hälsocaaaaamp!!!
underbart kul kommer det bli.
Vilken energi det ger oss som vi slitit på vår fritid för att få ihop detta.

20140720-152654-55614762.jpg Annars har vi varit på skara sommarland, badat sjukt mkt denna sommar, förra sommaren blev det ett dopp tror jag. (Super Nöjda barn)

20140720-154112-56472345.jpg
Jag måste bara sägaHURRA TILL ALLA SOM VAR MED I BACKEN jag skrek på er som någon slags militär men jag älskar att se när folk tar i ”lite till”, så skönt efter när alla är så stolta

Kram kram

4 reaktioner på ”Uppdatering

 1. Tack själv underbara du. Det var tufft i backen men allas pepp gjorde så att jag orkade lite till. Fantastiskt gäng! Tack för initiativet , var så härligt att träffa dig igen, du varma, goa , ödmjuka människa. Snart ses vi igen. På torsdag smäller det. Ladda, ladda, ladda!!! Kram i 7……

 2. Du agerade hare oxå. Jag tog sikte på dig och försökte komma i kapp. Gick sisådär men bra att ha någon att ta rygg på. Tufft men kul. Blir nog fler gånger när jag fått lite godicortison i hälsenan. Vi är ju några från Skövde så då köör….

 3. Tack själv att ni gjorde detta.
  Helt lyckat och kul att få träffa er alla.
  Vilket gäng.
  Som sagt vilket energiknippe du är helt fantastiskt
  Fick en sådan sporre att man vill göra det igen så jag hoppas att det blir snart många som vill göra det.
  Ha en underbar och trevliga dagar på slottet 😀
  Kramar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *