Uppdatering

juli 20, 2014 4 av Jess

En uppdatering från min semester i skara/Skövde.
Vädret har varit fantastiskt bra.
Lite för hett i går speciellt för backträning men vi slet och alla var så grymma.
Svetten sprutade och det brände.
Riktigt kul att uppslutningen bar så ofattbart bra trots några sista minuten avhopp.
Det bästa är att jag inte har ont alls (i mitt höft/bäcken/rump parti. Det har gett med sig med bra stretch och vila riktigt skönt (för en månad sen var jag så överansträngd att jag inte kunde gå efter ett träningspass).
Men jag var helt veck igår vätskebrist backträning, lunch, bad och en trevlig eftermiddag/kväll med Slejman, Maria och alla barn..
Nu ska jag hemåt ladda med dunder pass med Pt Kenny , hjälpa några med kostrådgivning , event med några sponsorer sen slottet på Tisdag kväll för en onsdag med förberedelser inför HÄLSOCAMP2 Så mata vecka hälsocaaaaamp!!!
underbart kul kommer det bli.
Vilken energi det ger oss som vi slitit på vår fritid för att få ihop detta.

20140720-152654-55614762.jpg Annars har vi varit på skara sommarland, badat sjukt mkt denna sommar, förra sommaren blev det ett dopp tror jag. (Super Nöjda barn)

20140720-154112-56472345.jpg
Jag måste bara sägaHURRA TILL ALLA SOM VAR MED I BACKEN jag skrek på er som någon slags militär men jag älskar att se när folk tar i ”lite till”, så skönt efter när alla är så stolta

Kram kram