LEV, ät bär, lek, LÄR, respektera & njut!

juli 7, 2014 0 av Jess

Ååååh igår körde jag och Sofia ett teknikpass på gymmet (hon är pt på vårat hälsocamp året ut kolla hennes hemsida HÄR )
Jag frågade henne om vi kunde köra lite då jag känner att jag behövde komma till gymmet (skadad så det har blivit mkt promenader och övningar hemma) , miljön och bara känna på lite rörlighet, svett och hur min höftböjare kändes.
Det gick kanon full av energi gick jag där ifrån LADDAD som tusan för en vecka semester i skogen, skogspromenader bland björnar och älg så det är ditt fel coach Kenny om jag blir uppäten innan vi hunnit börja med upplägget 😉 eller… just det… Björnar äter blåbär...
Nå väl, jag är laddad klicka på länken hälsocamp om du undrar vad det är.
Kenny ”strävan” Dahlström (coach) kommer för övrigt vara en av dom som kommer att leverera en grym föreläsning där.

20140707-070255-25375515.jpg
Nu längtar jag efter mitt första pt pass och få börja lyfta TUNGT (så småning om) wihiiii träningen kommer bli kul och maten kommen skötas och ätas så ren som möjligt.
Bort med alla gifter jag kan (det är svåååårt då alla livsmedel är proppade med socker och andra saker) men det går om vi jobbar lite på att förändra.

Små tips
Tänk på det i sommar vänner ät hellre ägg/fisk/fågel/magert kött än korv/färdiga burgare/fiskpinnar ät massor av bär och grönsaker nu när det är sommar och det lockar lite extra.
Få i er fett.. Strunta i ”steksmör,smör ” ät lite nötter , fet fisk, avokado, oliver så har du fått i dej det (mackor behöver vi väl inte?
Ät kolhydrater i form av Rotfrukter, potatis, råris, quinoa, bönor mycket bättre än pasta (bort med pasta i salladen;)

Klart vi kan äta pasta och allt vi vill..
Men med måtta och ”måtta” det är just det som är så svårt för många då är det toppen att börja jobba med just det.
Det kvittar om vi ska gå ner/upp i vikt, är gammal eller ung eller om vi bara hade tänkt fortsätta att leva.
Det är inte bra för någon att äta alla dessa processade livsmedel som butikerna är så PROPPADE med…och dessa mängder socker, det är riktigt gift tyvärr fast det är så gott.
Socker är inte direkt något våra kroppar behöver (det fanns inte på stenåldern eller hur?)

För övrigt så har jag varit på landet, grillat och haft mig åkte även över till Åland en sväng (ville Viking dagkryssning för barnen;)

20140707-074059-27659054.jpg

Min och kompanjon slejmans privata grupp på Facebook växte igår helt plötsligt upp över 1000 grymma medlemmar av människor som vill förändra, peppa, stötta , inspirera med kärlek och RESPEKT oavsett fysik!
Jag är stolt över privata gruppen /öppna sidan och vårt hälsocamp Körbaraköör ända in i kaklet!
Länkar: HÄLSOCAMP

privat motivations grupp

Offeciella sidan

Lär, lev, lek–NJUT– du vet aldrig när det är slut!”

20140707-075113-28273474.jpg

Kram på er!