Loggan

juni 28, 2014 2 av Jess

Så otroligt roligt att vår logga är skapad och att kläder samt webshop på gång vilken dag som helst.
Dessutom det bästa av allt HÄLSOCAMP2 är snart här 24-27 juli på ekolsundsslott med riktigt bra gäster (tränare,föreläsare) och deltagare.
Jag är så glad att kunna göra detta för mig själv och för alla fina deltagare, gruppmedlemmar, följare, läsare, vänner…. Det ger mig energi och motivation att nå mina egna mål och samtidigt kunna bidra till att inspirera någon där ute till ett hälsosammare liv.
Vår officiella sida heter körbaraköörändainikaklet på facebook direktlänk klicka HÄR sen har vi även en stäng grupp som man söker medlemskap till med snart 1000 fantastiska medlemmar som kämpar mot sina mål, inspirerar, motiverar och lyfter varandra direktlänk klicka HÄR

20140628-232600-84360305.jpg

Jag är så taggad att dra igång med min tränare!!!!
För övrigt mkt jobb i helgen så har inte så mkt att blogga om.