Super…

juni 17, 2014 0 av Jess

…nöjd i dag, jag gick till gymmet efter att jag lämnat barn och jobbat lite med planering till Hälsocampen . Det blev 2,7 mil på cykel eftersom jag inte kan göra så mkt annat just nu med mitt bäcken eller vad det är som är fel.

20140617-232655-84415149.jpgSkönt att va där.
Fick sitta och mala…Inte de roligaste men bästa just nu… Svetten rann och försökte ha rätt puls.
Mina bästa byxor var så klart på .
Har du testat Skins kompressionskläder?
-Ökar blodcirkulationen
–Syresätter dina muskler
–Presterar bättre under en längre tid Som ambassadör för skins kan jag ge dig mer information mail@nevergiveupjess.se
Dom är inte bara snygga å sköna dom finns i bra storlekar Kolla på skins

För övrigt har jag tagit beslutet att starta upp lite smått med kostrådgivning även fast jag inte är klar med min livsstilsförändring , fokus ligger på mig själv så klart men jag känner att några få kunder motiverar mig och inspirerar mig samt att jag får erfarenhet och kunskap på köpet.
Jag lade upp en Info text under fliken N.G.U.Jess-hälsa här på min sida.
Jag kommer att hålla till i en fin lokal mitt i centrala Åkersberga Nära tåg och affärer. För mer info klicka HÄR

Till middag blev det enkla grillspett…
Kycklingfilé på pinnen, kokat råris, lite sallad och grönsaker på pinne till det
Tsatziki på kvarg , vitlök och riven gurka.

20140617-234115-85275876.jpg

För övrigt har stora killen varit hemma i dag och har jag massa roliga ”hemliga” projekt på gång till körbaraköör ända in i kaklet GRUPPEN på Facebook.
Vill bara att allt ska bli så bra och snyggt det bara går så det får ta lite tid.
Avslöjar snart… 🙂

Kram