6 Comments

 • Frida skriver:

  Du är otrolig jess, så smart, så otroligt inspirerande .
  En eldsjäl och super snygg.
  Jag ser upp till dig och du känns som min mentor trots att jag bara följer dig.
  Kan du kan jag . Kram

 • Susanne Järlefjord skriver:

  Helt jäkla klockrent Jessica. Allt du säger är så sant. Jakten på kilona är inte det viktigaste. Sitt välbefinnande …. det är det som gör oss starka. Blir så inspirerad av dig Jessica. Du är så sund , en fantastisk mamma till dina pojkar och du ska ha en eloge som sätter dig längst fram för att kunna finnas där för dem alltid. En glad och frisk mamma är den bästa mamman. Så kör på du finaste Jessica, gör det du gör, jobba med dig själv och hela världen blir din. 7 sekunder 🙂

 • Olsson skriver:

  WOW INSPIRATION

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.