En fråga ett svar

20140605-002349-1429856.jpg

Hej! kära du underbart, kul att du kommenterar!

Bra fråga , fler som inte läst undrar nog samma sak.
Sen kan man fråga sig vilken form som är bra?
Jag är förvisso i min bästa om man tänker på hur det var för några år sedan.
(fast förstår givetvis din tanke om att jag inte är riktigt fit än, så sant.)

Vem har sagt att det är ett viktnedgångsbootcamp? 🙂
vi har ett Camp för motivation och inspiration.
Att få lära oss att hitta sig själv och att få bli puttad åt rätt håll oavsett mål.
Varken jag eller Slejman håller i mer än att anordna campen.
Vi fixar kunniga föreläsare , och utbildade instruktörer, tränare med bra utbildningar för att få människor att prova på olika former av träning för att lättare hitta sin väg.
Vi gör det framför allt för oss själva men vill samtidigt dela det med andra. Och vi trycker väldigt mkt på att det vi gör Inte är någon form av Biggest loser eller viktminsknings sida/grupp/Camp utan framförallt för att motiveras och motivera vilket det finns ett STORT behov av.
Vill du veta mer, fråga på.
Självklar jobbar jag med min vikt men framförallt mitt inre och behandlar folk med respekt oavsett mål. 🙂

Med vänlig hälsning, Jess

15 reaktioner på ”En fråga ett svar

 1. Susanne Järlefjord skriver:

  Så sant som det är sagt. Vill av hela mitt hjärta tacka både dig Jessica och Slejman för det fantastiska arbete ni gör. Campen var en av många få saker som lärde mig så enormt mycket om mig själv. Tack vare ert stora hjärta och engagemang ni la ner på oss och er själva så blev allt så bra. Fokus låg på inspiration och motivation. Ni hade prickat rätt från början till slut. Varför gick allt så bra? Det ni har är äkta. Ni ger inte om det inte ger och betyder något för andra. Jag kände en enorm trygghet, ni visade respekt för allas olika förutsättningar och fick mig att känna mig värd något. Gruppen Körbaraköör ända in i kaklet är den enda gruppen som jag har varit med i där det inte har förekommit några konflikter eller meningsskiljaktigheter i. Hur kommer det sig? Vi strävar alla för att bli vårt bästa jag. Vi jobbar med oss själva, lägger fokus på det som är viktigt. Tack till er och alla underbara medlemmar.

  • Jess skriver:

   Tack fina Susanne.
   Det är så skönt att höra att det blev som vi ville att det skulle bli med campen!!!!
   Kram på dej minst 7sek 😉

 2. Anonym skriver:

  Först och främst TACK JESSICA för att du motiverar mig och massor av människor genom att bara dela med dig av ditt liv.
  Oavsett om du har kilon kvar, inte är något atlet så är din resa hittills MOTIVATION oavsett om jag ska ner i vikt eller ej.
  Man kan nog inte få mer förstående omtänksamma anordnare till ett Camp. Ni tänker lixom på allt.
  Tack!

 3. Pia skriver:

  Att göra som dig Simon, nätmobba, kräver inget som helst mod utan snarare motsatsen.
  Att göra som Jessica och Slejman, jobba på sig själv och bjuda in andra i processen, kräver massvis med mod, sjäkvinsikt, engagemang, styrka, ja jag kan hålla på hur länge som helst.

  Undra vem som jag beundrar mest? Undra vem som mår sämst? Undra vem som i slutändan blir en vinnare?

  Keep up the good work!

 4. Anette dvensdon skriver:

  Allt handlar ju om mental träning me man kan varken träna eller gå ner i vikt om inte huvudet också är med ❤️Även om jag ej kan med denna gång heller så tycker jag ni gör ett fantastiskt jobb
  Ha en underbar dag ☀️☀️

 5. Anna skriver:

  Visst e det lätt att sitta bakom en skärm o tycka en massa saker?! Fy skäms på dig Simon!
  Tyckte Jess gav dig svar på tal, det är en hälsocamp…Så även för dem!

  Till underbara ”kör bara köör ända in i kaklet”, bättre motivationsgrupp är svår att hitta! Tack för att ni finns 🙂

 6. Simon skriver:

  Så när blev åsikter nätmobbing? Däremot bra svar. Dessutom är det väl tur att ni inte kör Biggest looser camp med tanke på att det gick sådär för din kollega efteråt

  • Jess skriver:

   Hej Simon. Givetvis ska du få ha dina åsikter.
   Och har man inte tagit reda på fakta kan man inget veta.

   Vad det gäller min kollega så har han en historia om hur och vad han är i dag efter Biggest och det kan du få ha åsikter om .
   Men att ta reda på fakta innan man uttalar sig om vissa saker kan vara bra.

   Biggest är EXTREMT och att lära om sig på den korta tiden på slottet funkar inte i verkligheten.
   Jag tror bara man kan förstå om man har varit där.
   Nå väl jag tänker inte gå in på det då jag vet alla svar och håller dom för mig själv. Däremot kan du ta och forska lite på .
   Hur mkt tränar dom på slottet?
   Vad har dom för olika alternativ till mat/energi intag där i jämförelse med hemma att ta in?
   Vad har deltagarna att göra förutom träning och räkna kalorier?
   Vad kommer man hem till för vardag igen ?
   Vilken hjälp får man efter ett sånt extremt projekt/förändring om man inte bor i Sthlm ”tex”?
   Finns det fortsatta läkarbesök / uppföljningar?
   Blir man erbjuden psykolog eller mentor av något slag ?
   …då det mentala arbetet är MINST lika viktigt som träna/kost !
   Och sist men inte minst artros är en jobbig sjukdom.

   🙂 lite att fundera på.
   Dessutom vet jag att Slejman som är min kollega mår bättre än på Biggest inuti NU! Så vad är vad kan man fråga sig…

   Kul med lite reflektioner och ju mer jag får berätta desto bättre mår jag 😉 ännu närmare till mina mål.

   Mvh jess

 7. Rebecca Limerick Pantzar skriver:

  Vad är bra form? Allting är relativt o vi är en grupp som kämpar av olika anledningar o med olika förutsättningar. Inre styrka o förmåga till gott ledarskap strömmar genom luften. Jag har varit landslagstjej i judo i min ungdom o där fanns alla möjliga format på våra tränare. Frågan väcker tankegångar! Kram❤

 8. Sanna skriver:

  Simon: Men ärligt talat? själv svaret på din fråga.När blir en åsikt mobbning? Tja, om hälften av alla i en klass tycker att en person är ful, korkad och luktar illa så är det deras åsikt. Om de sen skriker ut sin åsikt till personen i fråga så är det mobbing.

  Att alltid uttrycka sina åsikter oavsett hur det påverkar andra är inte att vara” ärlig” -det är snarare någon form av ärlighetstourettes, och det är desutom sjukt ohyfsat. Jag antar att du inte blivit uppfostrad i skogen av vargar -så om du är ärlig så vet du nog själv svaret på din fråga

 9. Rebecca Limerick Pantzar skriver:

  Dessutom ser Jessica o Slejman riktigt bra ut! Sunda själar i starka kroppar! Kram på er!!❤

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.