Ett ”jag”!

Godmorgon finaste du!
Vad är viktigt för dig?
En siffra på vågen?
att duga för någon annan?
…eller kanske att vara bästa vän med dig själv?

Jag väljer det sista!

Glöm inte bort att förändringen UTANPÅ inte är allt!
För mig är det en bonus ett kvitto på att jag jobbar med det som sitter inuti!
Dvs beteende, kunskap omkring hälsan, träning, kost, sömn och den viktigaste biten det mentala…

Att försöka hitta balansen jag är lycklig över att kunna acceptera mig själv, förstå mina signaler, känslor och tankar, ta plats, lära mig allt allt allt om min kropp sätta mig själv i första rum och utveckla mig varje dag i små små steg mot mitt bästa jag och gå MIN väg!

2 reaktioner på ”Ett ”jag”!

  1. Susanne Järlefjord skriver:

    Åh så bra Jessica!!! Då finns alltid motivationen där!! Jag är min motivation . Att lära känna sig själv är fantastiskt så motivationen bör ju aldrig försvinna. Du är alltid så klok i det du säger. Skickar med en på 7 sekunder!!

  2. Fialotta skriver:

    Jag måste bara säga tack försatt du delar med dig och sprider sån kärlek,energi och peppar.
    Precis vad jag behövde höra i dag.

    Du är en sån förebild

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.