Feber, svett, mat och behandling

maj 25, 2014 0 av Jess

Godmorgon fantastiska väsen!! jag har sovit som en gris..!
Somnade ifrån allt igår med barnen. Dagen var lång , jobbig och härlig på samma gång.
Lilla L är sjuk och stora L överskotts energi/sprudlande glad av sommarvärme !!!

snart är min vilo vecka över och höft/rumpa är ej bättre, jo mindre från orörlighet men smärtan ligger latent hela tiden jag har bokat till för undersökning. Nästa v.. Jag har vårruset bokat på tidtagning med jobbet 🙁 helt VÄRDELÖST!!!!! det kommer ej gå! men tänker inte stressa över det. Det kan vara en bidragande effekt som utlöst detta.. I dont know!

Nå väl ny dag Mors dag! Grattis min mamma och alla fina mammor där ute.
Här är jag och mina troll igår

20140525-065217-24737077.jpg
En febrig och en svettig och en hungrig mamma haha eller alla var nog vrålhungriga som det ser ut.
Stora L brinner för fotboll, jag blir så lycklig av att se på honom när han spelar och hans brinnande intresse och älskar sport!

20140525-065502-24902505.jpg