2 Comments

  • Susanne Järlefjord skriver:

    Att du har hittat nåt meningsfullt att göra nu genom skolan kommer ge dig ännu mer motivation i livet. Så härligt att du känner dig lycklig.

  • Susanne Järlefjord skriver:

    Du är en fantastisk mamma som kan känna lycka i dig själv trots sjukt barn. Din positiva känsla smittar ju av sig och om du mår bra får du alla runtomkring dig att må bra med. En mamma som har det tänket som du har, att sätta sig själv i fokus för att må bra, det borde fler ha. Du orkar på så sätt ge allt till dina barn och lite till. En välmående mamma är en bra mamma. Fortsätt med det du gör. Dina barn älskar dig för den du är idag. En pigg, godhjärtad och kärleksfull mamma.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.