Att inse , lära och göra bra!

maj 16, 2014 5 av Jess

Hej solstråle!
Jag börjar med att berätta vad jag haft för mig… Jag har jobbat två nätter och där med vilat dagtid.
Det blev till att boka av lite träning pga att mitt bäckenparti och rump muskel piriformis bråkar med mig men jag ger mig inte .
Dags att börja ta reda på fakta hur och vad som händer med den biten av min kropp. Jag har börjat se en röd tråd så det kommer att lösa sig med rätt hjälp.
Det är dock påfrestande att ha så ont att jag inte kan lyfta ena benet till och från i några dagar. Min egen forskning och röda tråd tyder på snedbelastning/ nerver i kläm/ sned belastad rygg? Över ansträngda muskler i partiet som får jobba hårt av snedbelastning. Där av nedgångna skor(sena), tidigare bäcken inflammationer, muskelinflammationer, smärta OCH EXTRA när jag nu börjat träna Bodycombat blandannat med sparkar åt sidan , fram och bak.
Då säger folk SLUTA MED DET DÅ!

Vet ni? NÄ!
Jag ska ta tag i problemet inte förlänga det !
Tur i oturen så har jag insett vad smärtan kommer ifrån.
inte så konstigt om man tänker efter min ”lilla” kropp har aldrig behövt sparka i sidled tidigare då jag knappt orkade gå pga övervikten 🙂
Inte så konstigt att min kropp inte riktigt fattar vad som händer när den får röra sig på ett helt annat sätt nu .

Så fokus ligger nu på att lösa det med proffs.
I morgon blir det styrka så inga sparkar på några dagar.
Min kropp älskar det för övrigt, jag läskar den sortens träning… Sparka , slå och bara mata på hur jobbigt det än är så orkar jag alltid mera bara för att mitt hjärta skriker jag kan/vill och vad kuuuul! älskar känslan av att hitta mitt sätt, mina beteenden och känslor.

20140516-153337.jpg
Nu ska jag cykla med min lilla son och hämta mina nya skins byxor sen ska jag njuta av ledig fredagkväll, ladda inför morgonens träningspass och se fram emot kommande vecka med nya spännande utmaningar och kunskap!

Jag börjar plugga på Måndag åh vad roligt , kost står på schemat !

Kram!

Öva på det nya och våga göra 1 millioner fel tills det sitter, lev livet, lek, lär, ta in fakta, öva, träna, fånga, välj, vila, ät och våga vara jag!
Jag Älskar det…

20140516-154716.jpg