Det känns bra där inuti.

maj 12, 2014 1 av Jess

NY vecka… Dvs nå delmål, jobba med det bästa jag vet ”mig själv” , jag blickar över mina lappar som deltagarna i vårt hälsocamp överraskade med.
Jag känner mig fortfarande berörd , lycka, energi och styrkan från er alla kämpar!
Jag lutar mig tillbaka, andas och bara njuter av ett lyckans rus som går igenom kroppen (svårt att förklara känslan av att börja hitta rätt) och hur BRA det känns inuti att ÄNTLIGEN Förstå att jag ska leva MITT liv på bästa sätt..
Denna vecka ska jag göra så bra jag kan och leva i nuet.
Gör det du med!
Ta fram bra saker se vad du lyckats med!
Se vad du insett att du ska göra (DET ÄR BRA!)
De dig och det du bestämt dig för att göra.
Och glöm inte det viktigaste att våga vara vacker och TRO på dig själv.
Jag tror på dig !

Kram nu kör vi MÅNDAG!

20140512-074900.jpg

I går blev det en lerig kvällspromenad i spåret innan sista jobbnatten denna helg , det blev 7km i lera. Jag njuter av lite skit under fotsulorna och naglar haha… Det ger mig pannben och lite vill-kan effekt. Rätt skön känsla.

20140512-075848.jpg

20140512-080047.jpgNästa vecka börjar min utbildning på Pauluns näringscenter

det ska bli jätte spännande och intressant.
Träffa nya människor och mata in sånt som jag har all nytta av och lära mig massor.