Positiva tankar, kan du?

april 28, 2014 3 av Jess

20140428-203329.jpg
Dagligen stöter jag på någon form av dessa negativa, deppiga ”jag kunde inte, kan inte, det hände si och hände så och min plan blev förstörd” , ingen ide, jag skiter i det här, varför skulle jag och nä nu orkar jag inte mer…
(vilket är helt normalt och okej för det är livet och vi måste ventilera.)

Jag försöker att ha positiva människor runt mig och själv tänka positivt. Jobbar på det varje dag och jag älskar att vända mina tankar.

Tänkte bara dela med mig och du som läser kan fundera på om du någonsin testat att tänka positiva tankar när det felar i din plan?!

Prova nästa gång att koncentrera dig på den del av dig själv som mår fint och fungerar bra, så märker du skillnaden. Den delen behöver inte vara stor och omfattande, den behöver bara finnas där. Du gör en vandring i tanken från det du inte önskar i ditt liv till det du vill ha mer av.
Du blir möjlighets orienterad istället för att vara problemfixerad.

DINA TANKAR AVGÖR VAD DU SER

DU BLIR ALDRIG EN VINNARE FÖRRÄN DU BÖRJAR TÄNKA SOM EN VINNARE!

DINA TANKAR STYR DIG ! DU KAN FÖRESTÄLLA DIG ALLT !
DU BLIR VAD DU TÄNKER ! SOM DU TÄNKER ÄR DU!

VARJE TANKE DU HAR, SKAPAR DIN VERKLIGHET

JAG ÄR ANSVARIG FÖR MINA TANKAR, DET ÄR MINA EGNA
TANKAR OM VÄRLDEN SOM AVGÖR VAD JAG SER !

DET ÄR PÅ TANKENS NIVÅ, JAG AVGÖR MINA
VAL OCH HANDLINGAR MINA TANKAR SKAPAR MITT LIV !

DU ÄR DEN ENDE SOM KAN STYRA DINA TANKAR OCH DÄRMED STYRA DITT LIV !

Oftast är det dina tankar som ger både möjligheter och sätter upp hinder för att du ska kunna träna upp dig själv att bli bättre.
Ingen vet egentligen hur bra just du kan bli inte ens du vet hur stor din inneboende förmåga är.
Negativa och kritiska tankar gör också att du har svårt att genomföra en prestation när du vill eller måste. Graden av negativa tankar varierar och gör att du känner dig osäker eller till och med att du mår mentalt dåligt.

Ett litet tips på tänk…
Kram

(Jag utmanade mig för övrigt mig själv i att ha en FÄRGAD tröja på mig i gymmet i dag, jag använder bara svarta kläder annars 🙂

20140428-204752.jpg

20140428-205751.jpg