Söndag

april 27, 2014 0 av Jess

Hej vänner.
Ledig helg , lek med barnen massa god mat, promenader och sömn.

20140427-073858.jpg
I går morse vaknade jag av mig själv av att solen lös in i mitt ansikte kl 06 så skönt . Der blev gymdejt med Sofia och Emelie .
Sofia ska vara Personlig tränare på vårt hälsocamp nästa helg .
Vi tränade ben, teknik och rörlighet.
Jag har alltid sagt att jag ”hatar träna ben” det gör jag ju inte jag tycker bara att det är jobbigt och framförallt läskigt. Super rädd att skada mitt knä igen.. (Det var mitt knä som gjorde så att jag la av med hockeyn och början på mitt ohälsosamma liv för ett antal år sedan.) Jag fick lära mig massor igår och jag kunde saker jag trodde var omöjliga. Eftersom jag myglar med benböj (pga rädsla att böja till max… Jag tror knäna ska spricka då haha) Lätta saker för många men otroligt tunga för mig!.


Jag hörde några ord jag HATAR trilla ur min mun när jag skulle kliva rakt upp på en höööög Box/låda , jag sa ”jag kan INTE gå gå upp på den aldrig”
Johodu sa Sofia .
(Så klart vände jag tankarna till ”klart jag kan”) fick en hjälpande hand och vips uppe 🙂 sen kunde jag själv.
Tänk vad lätt och ofta vi missbedömer vår förmåga och bara sågar oss själva.
Jag jobbar med det varje dag men det tar nog år att jobba bort ”kan inte” även fast jag kommit bra långt då jag dagligen gör saker för att utmana mig fysiskt och psykiskt.

Denna bild gillar jag.
Jag ska sitta på huk några gg om dagen nu 😉 bara nöta på.
Sen ska jag ”lyfta som Sofia” kroppskontroll.

20140427-075910.jpg
För övrigt har det varit fotbollsmatch med 8åringen och underbart väder hela helgen… Massa tid med barnen.

Njut av dagen. Kram