Studera sig själv!?

april 25, 2014 1 av Jess

Hejsan just nu besitter jag en massa ENERGI!!
Jag blir så lycklig av mig själv människor jag har runt mig.
Det gör verkligen skillnad när jag väljer hur jag vill leva mitt liv , när jag börjar ta ansvar och bestämma vad jag vill lyssna på vad min energi ska gå till osv.

20140424-234434.jpg
Så i dag har jag skrivit , planerat , matat in tankar i min skalle… pluggat ”självkänsla” och ”målbild” man kan man kalla det, haft ”egna studier” i att bli bättre än bästaste Jess 🙂
Flummigt va?
Ja men när jag äntligen börjat fatta hur viktigt det är att leva och inte bara beta av år på jorden så är det minst lika viktigt som vilket annat jobb som helst (viktigare till och med).
Jag ser drömmarna och målen långt där borta och jag ser hur jag är på väg dit.

Jag får energi av den privata gruppen jag skapat på Facebook tillsammans med vännen Slejman helt plötsligt är vi över 400 medlemmar.
Den bombad med stöd, motivation, energi, träning som livsstil och beteenden, förändringar, vikt/muskler/kost/glädje/sorg , inspiration och balans handlar den om.
Här kan man hitta gruppen klicka på länken: (läs regler innan du ansöker) Körbaraköör ända in i kaklet det är viktigt för oss att behålla energi och respekt trots alla medlemmar och jag är så jäkla stolt över hela bunten människor där inne.

För övrigt så kom jag iväg på mitt BODYCOMBAT pass i dag, det ger mig energi om något .
Det är inte första och sista gången jag tjatar om den träningen men den ger MIG så och mycket.
Jag tränar mkt armar, ben, mage, rygg och en jädra massa kondition och så får jag slå av mig lite , svettas som en gris och njuter hela passet.

20140425-001250.jpg

20140425-001617.jpg