Blogg, Före/Efter bilder, Fråga/Svar, Mat, Motivation, Tankar, Träning

Ge upp eller kasta sten?

Hejsan svej.
Det blev en skön morgon jag fortsatte att ligga med benen högt haha

20140423-172911.jpg
ursäkta minen men lite trött på att fota mig själv men gör det ändå.. Dokumentjessiettnötskal 🙂
Det blev promenad (träningskläder på för jämnan) och lämna barn annars viloläge och ladda inför dagens arm och axelpass med Madde.
Det var så kul att träna med Madde igen hon hade tappat sin mobil och försvann spårlöst ur mitt liv några dagar.
Jag började faktiskt fundera vart min träningsvän tagit vägen.

20140423-173243.jpg Det är så kul att träna , varje dag blir roligare ju mer det lägger sig naturligt i min vardag.
Eftersom mitt mål inte är att ”banta (hatar ordet), gå ner i vikt, gå på dieter” osv utan att ändra livvstil (då självklart vikten minskar och jag blir starkare eftersom livsstilen ska bestå av hälsosam kost, bra sunt tänk, sömn och träning).
I dag blev det kassler stekt i vatten, soya och vitlök till middag med sallad och tzatsiki . Jag räknar kalorier nu igen.. Känns kanon!
Försöker hitta min egen väg , tar hjälp av allt jag lärt mig och av min erfarenhet , jag praktiserar i min kropp just nu , önska mig lycka till 🙂 min magkänsla är lovande. Jag har underbara kunniga, inspirerande människor runt mig just nu och det är jag så glad över

20140423-173842.jpgGe dig aldrig, det är många som skriver mail till mig att dom ska ge upp, har du tappat fokus orkar inte osv.
Ta reda fakta lär dig om kroppen, utgå ifrån DIG SJÄLV, våga utmana dig och jämför dig aldrig med någon annan än dig själv.

20140423-174157.jpg

3 reaktioner på ”Ge upp eller kasta sten?

 1. Hej!
  Vilken fin blogg, vilken insporation du är.
  Precis vad jag behövde hitta. Någon som går igenom en resa som jag ska göra.
  Vad fin du är.
  Kram Fia

 2. Så härligt att se fler människor som tänker som jag. Hatar också ordet banta och pulver diet. Jag anser att äta rätt,sunt och clean så är de en bra bot på vägen. Har precis börjat räkna kalorier och där gäller det att välja sina kalorier.
  Tack för inspon.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *