Blogg, Motivation, Tankar

Ny månad & nytt avsnitt.

Hejsan…
Vad tråkigt det är utan träningen, i dag ska jag köra armar med Madde och få tillbaka lite energi.
Smärtan börjar släppa och det är jag gladast över.

I morgon i ottan drar jag till Skövde för att fixa en jäkla massa med våran ”körbaraköör ända in i kaklet” Hälsocamp det blir 35 fantastiska människor (nä jag känner dom inte men jag läser i våran grupp på Facebook och har fått personliga brev och utgår därifrån.)
Det blir ett toppengäng som verkligen behöver åka iväg på detta.
Vi ska träna och få lyssna på mkt bra föreläsningar.
Det är dessutom kul att sammarbeta med Slejman vi är otroligt lika och så olika men vi tänker lite på samma sätt och då funkar samarbetet bra.

Igår började nya Biggest loser Sverige säsongen, lika fantastiskt som vanligt.
Jag känner sååå otroligt mkt känslor när jag ser dessa fina som är med.
Eftersom jag tränat med Mårten Nylén och vet hur kunnig, hård och omtänksam han är.
Han är en av dom som hjälpt mig otroligt mkt och jag har fått verktyg av honom för att lyckas förändra och jag är på god väg.
Jag blir super inspirerad att fortsätta på min resa när jag ser programmet och det är så många där ute som behöver lära sig det jag håller på att lära mig. Vi ska dessutom vara på Slottet där biggest spelas in, även fast vi inte kör något ”Biggest loser” på något sätt så är känslan att vara där ”rätt” på något vis.r

20140401-101543.jpg
I dag är det 1 April och vi får skämta… Va kul;)
Undra om jag blir lurad i dag, jag ska vara på min vakt.
Min kompis fyller år så jag ska bjuda henne på lunch…undra vad det blir för gott;) räkor kanske … Haha min favorit.

Njut av dagen vänner…
Den kommer inte igen.
Kram>

20140401-102925.jpg

About Jess

Livsinspiratör som arbetar med sin egen livstils förändring, men inspirerar och jobbar även med andra. Hälsa, träning, kost, tankar ,sömn, mentalbalans, motivation, inspiration och känslor är vad allt handlar om... Never give up.
View all posts by Jess →

2 thoughts on “Ny månad & nytt avsnitt.

 1. Hej! Du är så otroligt duktig som tränat så hårt, men inte kul att få ont.
  Såg bilden på tårtan, mums! 😉 Jag skulle gärna vilja se och höra vad du unnar dig på helgerna, alltså godis,glass el dylikt. Du kanske inte äter sånt? Jag gillar att se dina matbilder och tycker du alltid äter så gott. Jag läser många viktbloggar men oftast lägger dom bara upp det nyttiga trotts att vissa säger att dom unnar sig helggodis. Man får nästan ångest då man själv ska unna sig för ibland undrar jag om dom ”verkligen” äter det. Jag vill få ett sunt tänk om mat/godis och vill unna mig ibland och kanske lägga lite extra på motion då jag gör det men behöver lite tips. Hoppas du förstår hur jag menar. 🙂

  1. Hej!
   Tack snälla vad roligt att du skriver!! 🙂
   Ja, klart jag förstår .. Jag unnar mig GOOOODIS tyvärr är det katastrof mkt kalorier i det .
   Men unnar jag mig godis så äter jag godis också.
   Jag VET att man bör räkna och äta ca 5 bitar osv men nä, äter jag så äter jag det jag vill och plockar en NORMAL påse (bra om man jämför med förr då jag åt över en ”normal påse” VARANNAN DAG! 😉 plus allt annat gott)
   Man får se alla förändringar till dom bättre. Helst låta bli skiten få jag nu förstår vad socker förstör allt allt allt.

   På min instagram slänger jag upp såna bilder i bland med. Men det är inte så ofta till skillnad mot bra mat och träning och tur är väl det.
   Jag unnar mig aldrig i mat utan köper hellre kläder eller någon behandling.
   Kram på dig ska slänga upp en bild nästa gg jag äter något (tårtan åt jag en bit av, det var inte så gott 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.