Ny månad & nytt avsnitt.

april 1, 2014 2 av Jess

Hejsan…
Vad tråkigt det är utan träningen, i dag ska jag köra armar med Madde och få tillbaka lite energi.
Smärtan börjar släppa och det är jag gladast över.

I morgon i ottan drar jag till Skövde för att fixa en jäkla massa med våran ”körbaraköör ända in i kaklet” Hälsocamp det blir 35 fantastiska människor (nä jag känner dom inte men jag läser i våran grupp på Facebook och har fått personliga brev och utgår därifrån.)
Det blir ett toppengäng som verkligen behöver åka iväg på detta.
Vi ska träna och få lyssna på mkt bra föreläsningar.
Det är dessutom kul att sammarbeta med Slejman vi är otroligt lika och så olika men vi tänker lite på samma sätt och då funkar samarbetet bra.

Igår började nya Biggest loser Sverige säsongen, lika fantastiskt som vanligt.
Jag känner sååå otroligt mkt känslor när jag ser dessa fina som är med.
Eftersom jag tränat med Mårten Nylén och vet hur kunnig, hård och omtänksam han är.
Han är en av dom som hjälpt mig otroligt mkt och jag har fått verktyg av honom för att lyckas förändra och jag är på god väg.
Jag blir super inspirerad att fortsätta på min resa när jag ser programmet och det är så många där ute som behöver lära sig det jag håller på att lära mig. Vi ska dessutom vara på Slottet där biggest spelas in, även fast vi inte kör något ”Biggest loser” på något sätt så är känslan att vara där ”rätt” på något vis.r

20140401-101543.jpg
I dag är det 1 April och vi får skämta… Va kul;)
Undra om jag blir lurad i dag, jag ska vara på min vakt.
Min kompis fyller år så jag ska bjuda henne på lunch…undra vad det blir för gott;) räkor kanske … Haha min favorit.

Njut av dagen vänner…
Den kommer inte igen.
Kram>

20140401-102925.jpg