Det rullar på

mars 27, 2014 0 av Jess

Oj oj vad roligt det ska bli med campen , nu är det bara en månad kvar gänget är snart komplett, fantastiska människor av alla möjliga sorter.
Nu gäller det all sätta det sista viktigaste och det kräver noggrann planering.
Nästa vecka måste jag ta mig till Skövde för att få alla pusselbitar på plats med Slejman mycket kan man ta via mail och tel men inte allt.
Otroligt mycket arbete men vi (jag) känner att detta ger mig så enormt mycket då det är värd allt gratis jobb.

Den 19 Maj börjar min kostrådgivar utb på Paulúns näringscenter, det känns så himla kul att ha det framför sig.
Jag är då glad att det kommer EFTER campen för innan finns det inte en möjlighet.

Idag har jag träffat Christina en snabbis, jobbat som bara den med kampen sen enbart sprungit i affärer som en dåre, sonen fyller 8 i morgon och allt spar man givetvis till sista sekund (men det är lite sport av det hela) allt är klart nu i alla fall. 🙂

Slänger upp en frukost bild för något annat har jag inte hunnit fota.

20140327-153603.jpg
Vi har ett fint samarbete med Finnerödja till vårt hälsocamp.
Igår kom ett lass hem till mig det passar jätte bra till kvarg, keso, fil eller vad man nu vill äta med bär… (Och vill ha det fort) och ”BARA BÄR” är varsamt behandlat, helt fritt från tillsatser för en riktig bärupplevelse. Toppen att ha med dig istället för att bära runt på frysta bär och slippa tina varje morgon (enligt mig)>

20140327-154201.jpg

20140327-155014.jpg