Onsdag

mars 26, 2014 0 av Jess

20140326-150743.jpg

Hejsan hejsan
I dag på morgonen hade jag möte ang hälsocampen sen har jag och Madde kört styrka hela förmiddagen så jäkla kul är det och tungt ska jag köra nu i 6 v framöver.
Alla är så hjälpsamma i gymmet som ställer upp och visar och berättar. Nu ska jag bara få in upplägget i skallen med 4 gg i v styrka olika kroppsdelar och så löpband eller crosstrainer på de PLUS roliga pass utöver det, vad kul det ska bli kul och se hur det går.
Det blev en lunch tillsammans efter dessa 3 timmar på gymmet så nu har vi en varsin plan .
Det blev min favorit cecarsallad med räkor..
På fredag fyller stora killen år så jag var och handlade paket.
Och kikade på min favvo tröja som jag letat efter ett tag nu. Det är ett V där bak men jag var ju alltid linne under så de syns inte . Nå väl.. Blääääh jag är slut i kroppen , igår varvat på Bodycombat och i dag armar och axlar aaah… Fast skönt slut !
Nu ska det dammsugas om jag kommer upp ur soffan 🙂

20140326-152106.jpg