Livet är så mkt mer än att ”bara” leva.

Att hitta hitta rätt väg i livet är inte så lätt … MEN den som söker den finner.
jag har bestämt mig att hitta rätt, det tar tid men med kunskap, nyfikenhet, lek , glädje, ärlighet, förnuft & kärlek så går det…

Det viktigaste, vet ni vad det är?
…jo att må bra!
Nu pratar jag om kost och träning (som jag vet att många av mina läsare/följare håller på med… och som kan vara jobbigt/klurigt och ångestladdat i vardagen) jag har alltid trott att det måste vara så svårt, hemskt och tråkigt att gå ner i vikt att tappa den enorma övervikt som jag faktiskt burit på länge.

Saken är den att när jag började att förstå att det inte är siffror jag jagar utan att det jag söker är att ”Hur mår jag bra på bästa sätt!?”
DÅ blev det genast mkt lättare….
Och OJ så mkt det är att lära sig om sin kropp, knopp och hälsa .
Väldigt intressant dessutom.
Att lära sig älska sig själv borde alla göra…
För HUR många älskar och värderar sig själv?
Jag vet bara 3 st..
dom ser jag upp till HUR MKT SOM HELST.
En kvinna som hjälper mig OTROLIGT mkt fast hon inte riktigt vet HUR mkt det betyder för mig är en av dom tre.

Hennes knuffar, som då och då puttar mig i rätt riktning saktat men säkert är starka.
Mentalt stöd är så otroligt viktigt att ha i en sån här stor förändring som JAG faktiskt genomgår.
Det låter kanske ”enormt” och överdrivet men det är enormt för mig….
Jag kommer ALDRIG mer gå tillbaka tack vare att jag jobbar med min övervikt och förändring på rätt sätt. GENOM att tillåta mig själv att få ”vara med” fysiskt och psykiskt.

Kram på er ALLA där ute..
Lev inte bara… Ta reda på varför och hur du kan göra det på bästa sätt..
Det ska jag .

Tack till alla som stöttar mig i det jag gör, ni är många och betyder mkt för mig. >

20140323-132130.jpg

20140323-132240.jpg

6 reaktioner på ”Livet är så mkt mer än att ”bara” leva.

 1. Susanne Järlefjord skriver:

  Det är så sant Jessika. Att stirra sig blind på vågen gör det hela till något stressigt, i alla fall för mig. Jag vill hitta ett sätt att må bra som ska räcka livet ut. Jag byggde den här kroppen på 27 år det måste få ta tid att hitta rätt. Att släppa gamla hjärnspöken tar tid. Varför reagerar man som man gör? Jag kommer hela tiden en bit på vägen men jag tar en dag i taget.

  • Jess skriver:

   Hej Susanne !
   Och vet du vad… Det är EXAKT när du tänker SÅ.. Som målet närmar sig framför dina ögon.
   Sunt förnuft i lagom takt , må bra och samtidigt pressa sig , hänga med.

   Kram

 2. ingela skriver:

  Toppen Jessica.
  Det är kul att följa din resa både på bloggen och privat.
  Jag älskar mig själv och det känns så bra. Man måste också börja där för att kunna älska och ge andra.
  Puss på dig min lilla plutt.

  • Jess skriver:

   Hej vännen, det är så kul att veta att du uppskattar det jag gör. Det värmer…
   Och även fast jag inte förväntar mig att vänner kommenterar här så blir jag så klart extra glad ( om man ändå läser:) .
   Givetvis är det så Ingela. Däremot tror jag att alla alla alla har så mkt kvar att jobba med. Även fast man tror att man älskar sig själv så skiner det igenom att vi inte är klara med just den personliga utvecklingen. Det är svårt att beskriva det i ord. Jag älskar mig själv men INTE så mkt som jag behöver på alla plan 🙂 jobbar på varenda liten del just nu 🙂 självkänslan , beteende, utseende, vanor, träning , kost det är inte 100 på allt 🙂 långt ifrån. Kram

 3. Anette svensson skriver:

  Du är så fantastisk kvinna utan att du skälv vet det kanske så har du puffat många i rätt riktning bl.a. Mej fast jag kämpa ju ändå med vågen pga på Viktväktarna så väger man ju sig men jag har inte mått så bra på minst 20 år jag bara ÄLSKAR att träna det är ljusglimten i livet just nu när man har halv stora barn och sedan träna till Jämtlands jakten i september för då måste man ha bra kondition så än en gång tack för allt

  • Jess skriver:

   Hej! Åh vad roligt att höra, jag blir så rörd och glad om jag kan nå ut med det jag gör med min vardag till någon annan på rätt sätt. Kram på dig fortsätt med det du gör , ta vara på livet och lycka till på jakten du är grym. Kram jess

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.