60 min lycka!

mars 21, 2014 0 av Jess

Att få köra stenhårt 60 min, svettas som bara den, fortsätta slå och sparka och hoppa fast jag är såå trött är underbart.
Känslan går inte att förklara men inuti skriker jag ”JAAAAAAAA ÄNTLIGEN” att orka, att le inombords hela tiden, att fortsätta mosa, känna styrka det är så stort för mig som för drygt två år sedan inte kunde vända mig i sängen på nätterna pga smärta, svag, överbelastad kropp, svårt att andas, svårt att gå och hade slutat le inombords över huvud taget.

Ja vet inte riktigt vart jag vill komma med inlägget mer än att förklara att jag är lycklig av träningen igen och det mår jag bra av.
Bodycombat är tex ett pass för mig utöver all annan träning jag kör…styrka, cardio och cirkelträning .
Ett roligt pass, ger mig glädje, energi och är nog nyttigt för min överkropp/ hänhud (pga viktnedgång) ,mage/ryggen ja… Toppen helt enkelt, jag kommer försöka köra 2gg/v.

20140321-053103.jpg
vitamin Well

Kram på er