Yoghurt, pass och utbildningsplaner.

20140315-193606.jpg

Hejsan har du en bra kväll? (Haha förväntar mig inget svar, ni e för jäääääkla dåliga på att kommentera haha men det gör inget.)
Jag har i alla fall haft en bra dag i Täby jag fixade bla mitt mobil abonnemang som var konstigt min surf räckte inte till allt bloggande, instagram och körbaraköör grupp (hälsocamp och sånt). Vi fixade lite annat som familjen ville göra åt lunch och på eftermiddagen fikade vi på FROZEN YOGHURT barnen slängde på allt möjligt (jag tog ingen egen men smakade av dom) guuuuud så gott frusen yoghurt , nästa gg ska jag ta en med bär (200g yoghurt och ca 50g bär blir 200kcal) man väger allt så det är ett klockrent LYX mellanmål någon gg.

20140315-192953.jpg Väl hemma blev det en kort promenad sen slocknade jag i en halvtimme

20140315-193246.jpg
Total slut i hela kroppen, efter mitt body combat pass i morgon ska jag vila Måndag och ladda kroppen lite.
Tjohooo vad kul det ska bli, äntligen kommer passet till vårat Gym & motion .

20140315-193523.jpg
Jag har börjat kika lite noggrannare på utbildningar. Det lutar åt att bli Diplomerad kostrådgivare och Hälso coach till att börja med.. Samtidigt som jag fortsätter med min livsstilsförändring (det gynnar mig väldigt mkt i min egen resa)

Trevlig kväll på er nu ska vi ladda för Gladiatorerna på 4an.

Förövrigt så 32år gammal saknar jag mamma och pappa haha dom är utomlands EN vecka till… Jag vill dela lite tankar med eeeeer ju <3

KRAM

20140316-075756.jpg

7 reaktioner på ”Yoghurt, pass och utbildningsplaner.

 1. jennynyz skriver:

  klart dufår en kommentar 😉
  det passet ska jag också pröva nån dag 🙂
  men imorgon står andra saker på schemat.
  Kram!!!

  • Jess skriver:

   Va kul 🙂 jag ska bli bättre på det jag med , det är så kul med lite freedback. Jaaaa testa!!! Så himla roligt. Jag ska gå på tisdag och torsdag kram

  • Jess skriver:

   Jag vet inte? Det var de jag såg haha vad skrev du? Kul med kommentarer så man vet att ni lever ”bakom ” statistiken 🙂 kraaam

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.