Fredagsmys, planering och val

”Skippa chipspåsen ut och kuta istället” haha tack Paolo precis vad jag behövde läsa idag inspiration, ärlighet och sanning för jag ska köra på och mitt fredag/lördagsmys behöver man inte kunna äta.

20140307-135744.jpg
Jag hoppas att få plats på TABATA passet som Lena håller i idag, det får bli mitt fredagsmys.
Och i morgon blir det någon form av morgon träning med Emelie , söndag ensam bara bränna bränna ev något pass hoppas jag, annars ska jag njuta av helg UTAN att äta socker och massa fett 🙂

Nu när jag planerat min helg här och i huvudet kommer den bli lättare och jag är mer motiverad till bättre val.

Kram

En reaktion på ”Fredagsmys, planering och val

  1. Hosting skriver:

    Jag tillhor sjalv dem som alskar bade traning och nyttig mat och har alltid sett det som idel positivt. Jag fick mig dock en tankestallare nar jag sag programmet. Jag inser att det finns bade i mig och hos manga i min bekantskapskrets ett lite sjukligt beroende till livsstilen som om den inte kan foljas orsakar nedstamdhet, abstinens och i vissa fall angest. Att inte fa trana eller ata nyttigt ger olustkanslor, precis som vid vilket sjukligt beroende som helst. Sa mentalt tror jag att manga fler an vad vi tror lider . Fysiskt daremot ar det troligen mest nagra bland elit eller mojligen elitmotionar som drabbas.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.