1 Comment

  • Hosting skriver:

    Jag tillhor sjalv dem som alskar bade traning och nyttig mat och har alltid sett det som idel positivt. Jag fick mig dock en tankestallare nar jag sag programmet. Jag inser att det finns bade i mig och hos manga i min bekantskapskrets ett lite sjukligt beroende till livsstilen som om den inte kan foljas orsakar nedstamdhet, abstinens och i vissa fall angest. Att inte fa trana eller ata nyttigt ger olustkanslor, precis som vid vilket sjukligt beroende som helst. Sa mentalt tror jag att manga fler an vad vi tror lider . Fysiskt daremot ar det troligen mest nagra bland elit eller mojligen elitmotionar som drabbas.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.