Blogg

Vasalopp?

Ingen vasaloppspinning i dag :(varit sjuk hela veckan och inte helt 100 än, utmanar inte ödet att bli sjukare . Har jobbat i natt så nöjer mig med söndagspromenad 6km till att börja med , skön söndag på er.

lycka till alla skidåkare och spinnare spec ni på Gym & motion

20140302-080849.jpg
Jag fick sällskap av mina nyvakna pojkar en bit haha .

20140302-081314.jpg

About Jess

Livsinspiratör som arbetar med sin egen livstils förändring, men inspirerar och jobbar även med andra. Hälsa, träning, kost, tankar ,sömn, mentalbalans, motivation, inspiration och känslor är vad allt handlar om... Never give up.
View all posts by Jess →

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.