Fokus

februari 23, 2014 0 av Jess

Det är lite svårt att hålla fokus med sjuka barn och smått kaous!
Nu börjar det ordna upp sig…
Bara jag inte åker på skiten nu.

Igår var en lång seg dag inomhus riktigt tråkigt och ingen träning , så blir det ibland.
Det blev mello och lövbiff….

20140223-073248.jpg
Ny dag nya möjligheter.
Gulliga carin skickar alltid så söta små bilder och ordspråk till mig, sånt gör mig glad!
kraaaaam

20140223-073423.jpg
Haha sååå söt!
Igår ställde jag mig i kö!!! på vasaloppspinningen! Ja jag kan säga att jag vet verkligen inte vad jag gett mig in på, 4 timmars spinning?!
Hallå haha?
men jag ser det som en ut aning, fatta när jag gjort det.
Det värsta var min vän Rogers kommentar…

”Efter 2 timmar o 7 minuter så såg jag ut som en babianhanne i akterskeppet så jag fick stå upp dom sista 1 och 47, snacka om skav:):):) Det tog mig 6 veckor att återhämta mig så mycket så jag slapp stå hela vägen till Globen varje dag, första halvåret så hade jag blöja pga att det varades otroligt mycket. Men nu är det på bättringsvägen, idag använder jag bara 3 bindor, en i varje ljumske o en mitt i och det funkar någorlunda! Så Jessica om du önskar en sadel till så kan du få låna min för jag tänker stå!”

Det känns tryggt absolut, hoppas jag plockar en plats.

20140223-074546.jpg