Personlig & tårar, jag LADDAR!

Usch igår kväll var ingen bra kväll.
Jag fick det uppkört i ansiktet i förrgår (inget illa menat jag vet men det kändes) att i slutet på april början på mars har det gått två år för mig.
Sedan jag började förändra.

Jag kände mig glad, lycklig över att ha kommit sååååå sjukt långt och då handlar det inte om vikten utan om ”allt jobb runt” det jobb jag ALDRIG någonsin lyckats ta tag i hela mitt liv innan. MIG SJÄLV, tankar, träning , självkänsla, att hålla i motivation och ändra beteenden .
Dessutom har det varit en del tuffa och jobbiga saker med vänner och familj som har ”rubbat” mitt fokus och fast jag hela tiden kämpat så har min balans varit ostabil men jag har kommit långt och känner mig mkt mer kunnig om hur jag fungerar vad jag behöver och inte dessutom är jag mkt starkare.
Jag kan ”sätta fingret på” många av mina känslor nu och det har jag aldrig kunnat innan ”då har jag ätit för att döva dom”!

Igår kände jag mig som en riktig SOPA rent sagt.
Vadå… Jag har lixom ”inte lyckats gå ner mina 85kg” på snart två år….
Så värdelöst ,sämst av mig!!!
Det kan väl ”vem som helat göra…”
Det är ju ”bara” göra ALLA RÄTT eller gå på diet, sluta äta, sluta leva, sluta tänka, fokusera och köra no problem!………………
Lätt som en plätt!!!

(Och sen gå upp 50-110kg)

Jag vill inte det, jag bryr mig självklart om min vikt annars ljuger jag så in i helvete .
men det är inte det viktiga gör mig, jag vill lära mig att leva i en hälsosam kropp jag vill veta innantill hur jag fungerar så kommer det inte vara lika svårt att ha en balans i livet.
Det viktigaste för mig nu när det varit så sjukt mkt jobb med allt ”privat” har varit fokus på att må bra hitta balansen , hålla motivation och samtidigt inte tappa kontrollen, falla av banan osv.
Träningen är min egen tid och jag älskar att träna, den känslan ”VILL JAG HA” och det är något jag jobbat med blandannat.
Fan jag kunde ju inte röra mig knappt för två år sen och hade inte en tanke på att orka träna igen.

Som sagt förbannat ”värdelös känsla”
Jessica ta bort blogg , instagram, skit i intervjun ”för du har ändå inte gått ner dina 85kg” så varför delge din förändring.

Gick mina tankar och jag känner mig lika sopig i dag!

Men jag är fan inte det!

Jag är bra, jag kommer nå mina mål och jag kommer lära mig att bli mitt bästa jag!
Dessutom har jag inte byggt denna kropp på 1-2 år utan jävligt många år…vem har sagt att det går fortare att ”lära sig ”rätt”… Inte jag , men jag kommer lära mig!

That’s it.

20140117-080035.jpg

20140117-080118.jpg

8 reaktioner på ”Personlig & tårar, jag LADDAR!

 1. Anna skriver:

  Tack för att du skrev detta inlägget!!!
  Vägde o mätte mig idag…-0,4kg o -0,5cm magen över naveln.
  Först tänkte jag att jaja det e på rätt håll iaf. Men sen satte sig den lille djävulen på axeln o kaskadkräkte över mig, hur jäkla dåligt det var!! MEN då va det som att poletten trilla ner, sköt iväg djävulen från axeln o tänkte för mig själv. Det här är kroppens sätt att tackla förändring, den saktar in! O det är nu jag ska fortsätta mala 😀
  Gymmet efter jobb, gött :))

  Tänk vilken vinst du gjort, dels fysiskt men störst av allt psykiskt!! Det kommer du tjäna på i längden, jag är helt övertygad om att du kommer lyckas! Du e en grym förebild, glöm aldrig det!!
  Kram på dig

  • Jess skriver:

   Det är BRA GUMMAN!!!
   Åt rätt håll och kör på ge aldrig upp dig själv.

   Tack snälla för stöd och pepp <3
   Det betyder mkt för mig.

 2. Britt-Inger skriver:

  BästaJessica – du är suverän – du har gjort och gör en stor resa, jordklotet runt många varv och kämpar dagligen, varje sekund – misströsta inte – du är BÄST – kramizzzzz

 3. Mian skriver:

  Ååååå, den lilla djävulen som sitter på ens axel som viskar de där sakerna. Känner så väl igen den!
  Men du e grym!! Du är inne på rätt spår, mål är en strävan, sen om det tar 2 år eller 3år va gör det egentligen?! Så länge du mår bra och jobbar mot dina mål och gör det på ett sunt sätt?!

  Du är en oerhörd förebild, en oerhört sund förebild!! Det handlar om helheten och inte bara kiloras! Alla kan kilorasa på ett eller annat sätt, men som du skriver de flesta går upp allt och lite till sen igen.

  Du är värd allt! Bara fortsätt kör mot ditt mål så kommer du nå det! Även om det är lite backar ibland!

  Heja dig!!

  • Jess skriver:

   Åh tack snälla för dom fina orden , du anar inte vad det värmer.
   Och nej det handlar inte om vikten för mig i första hand utan om förändring en sund förändring och där med kommer allt annat som en bonus dvs vikten .

   Kram och tack så hjärtligt.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.