Personlig & tårar, jag LADDAR!

januari 17, 2014 8 av Jess

Usch igår kväll var ingen bra kväll.
Jag fick det uppkört i ansiktet i förrgår (inget illa menat jag vet men det kändes) att i slutet på april början på mars har det gått två år för mig.
Sedan jag började förändra.

Jag kände mig glad, lycklig över att ha kommit sååååå sjukt långt och då handlar det inte om vikten utan om ”allt jobb runt” det jobb jag ALDRIG någonsin lyckats ta tag i hela mitt liv innan. MIG SJÄLV, tankar, träning , självkänsla, att hålla i motivation och ändra beteenden .
Dessutom har det varit en del tuffa och jobbiga saker med vänner och familj som har ”rubbat” mitt fokus och fast jag hela tiden kämpat så har min balans varit ostabil men jag har kommit långt och känner mig mkt mer kunnig om hur jag fungerar vad jag behöver och inte dessutom är jag mkt starkare.
Jag kan ”sätta fingret på” många av mina känslor nu och det har jag aldrig kunnat innan ”då har jag ätit för att döva dom”!

Igår kände jag mig som en riktig SOPA rent sagt.
Vadå… Jag har lixom ”inte lyckats gå ner mina 85kg” på snart två år….
Så värdelöst ,sämst av mig!!!
Det kan väl ”vem som helat göra…”
Det är ju ”bara” göra ALLA RÄTT eller gå på diet, sluta äta, sluta leva, sluta tänka, fokusera och köra no problem!………………
Lätt som en plätt!!!

(Och sen gå upp 50-110kg)

Jag vill inte det, jag bryr mig självklart om min vikt annars ljuger jag så in i helvete .
men det är inte det viktiga gör mig, jag vill lära mig att leva i en hälsosam kropp jag vill veta innantill hur jag fungerar så kommer det inte vara lika svårt att ha en balans i livet.
Det viktigaste för mig nu när det varit så sjukt mkt jobb med allt ”privat” har varit fokus på att må bra hitta balansen , hålla motivation och samtidigt inte tappa kontrollen, falla av banan osv.
Träningen är min egen tid och jag älskar att träna, den känslan ”VILL JAG HA” och det är något jag jobbat med blandannat.
Fan jag kunde ju inte röra mig knappt för två år sen och hade inte en tanke på att orka träna igen.

Som sagt förbannat ”värdelös känsla”
Jessica ta bort blogg , instagram, skit i intervjun ”för du har ändå inte gått ner dina 85kg” så varför delge din förändring.

Gick mina tankar och jag känner mig lika sopig i dag!

Men jag är fan inte det!

Jag är bra, jag kommer nå mina mål och jag kommer lära mig att bli mitt bästa jag!
Dessutom har jag inte byggt denna kropp på 1-2 år utan jävligt många år…vem har sagt att det går fortare att ”lära sig ”rätt”… Inte jag , men jag kommer lära mig!

That’s it.

20140117-080035.jpg

20140117-080118.jpg