Bara (?) idag…

20140110-001225.jpg

Precis som det är sagt, efter en dag i sängen (efter nattjobb) middag och mys med barn!

Klampade jag in på gymmet, beslöt mig för att bränna lite.
Tung som bara den o dag.
Det måste varit pga ”rubbad sömn”. Jag beslöt mig för att köra bort 1000kcal strong> när jag låg på 200 tänkte jag äh jag kör bara 300 idag, när jag låg på 500 äh jag kör bara 600 ”idag” men NEJ hade jag bestämt så… Det var bara att köra på!

Inga genvägar!

Dessutom blev det mage och rygg på det , träningsvärken är galen i armarna från i onsdags!!

20140110-020530.jpg

3 reaktioner på ”Bara (?) idag…

 1. Britt-Inger skriver:

  Hellå Jessica – duktiga du – vilken vilja o energi du har!!!!!!! Jo jag tänkte fråga dej – såg på TV att man ska äta en näve nötter per dag men vilka nötter är bäst? jordnötter? jag är galen i sötmandel kan man ta en näve mandel istället för jordnötter. ha de bra kramizzzzz

  • Jess skriver:

   Hej fina .
   Sötmandel är givetvis bättre än jordnötter.
   Jordnötter är inte något jag vill äta alls . Valnötter ? Gillar du det?
   Osaltade så klart , men nötter innehåller mkt energi så då gäller bara en näve.
   Men väljer du att äta det istället för tex godis så skulle jag nog säga
   att kalorier hit och dit så innehåller det mängder men nötter är NATURLIGT och givetvis
   ett bättre val. Kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.