Lite luft

december 26, 2013 4 av Jess

Godkväll du fina!
Vi börjar med denna…

20131226-212302.jpg
Så himla bra och fin text , ett sånt halsband vill jag ha eller tavla.

I dag har jag sovit och pysslat hemma.
Träning i dag blev en promenad i morse och i kväll sen i morgon efter jobbet och i morgon kväll ska jag köra något ordentligt tänkte jag.

Nu står det så där stilla igen… Först är jag helt exalterad över bloggen sen har jag ändå inget att dela med mig av haha. fråga gärna frågor eller skriv vad ni vill läsa om..
Det blir så när jag jobbar lite hjärndött, jag bloggar ändå inte för någon annan eller vill ha någon blogg för väl sammansatta inlägg utan jag skriver där jag är och om jag har tid.
Jag vill ha en ”här och nu” blogg inga långa inlägg framför datorn på kvällarna. Jag slänger in från mobilen ihopkopplat med min instagram som man kan se här till höger.

20131226-212924.jpg

Jag tycker det är jobbigt när tiden inte alltid räcker till det jag vill.
Nu tänkte jag på träningen (för tiden räcker alltid till för träning nu för tiden men just i dag valde jag sömn och umgås.

En sån där ”missnöjd tanke” for nyss igenom min kropp när jag vet att jag sovit lite hattigt i dag och ”bara” (det är inte bara ) tagit en promenad i kväll…
Det är ju jätte bra!!!

Visst är man konstig?

Mitt mål är ju inte bara att tappa mer än halva min kroppsvikt utan att förändra hela min livsstil , mitt tänk, kost, träning och det mentala ska vara i balans hela tiden.
Jag vet att jag kommer att nå mitt mål…
Och vågar tro på mig själv.
Vägen är lång full av motgångar som jag tar mig igenom och ser som erfarenheter på vägen.
Det bästa är att inte glömma bort sig själv, utan må bra och fokusera inte så mycket på vågen utan lära sig att leva i just SIN kropp och få den att må bra.
Det är en enorm kunskap som många missar.

Tack som vanligt för allt stöd och pepp jag får varje dag.. Ni får min vinnarskalle att fokusera lite till.
Kram på er och ge aldrig upp för då måste du börja om igen och igen och igen…

Kram J

20131226-214417.jpg